<noframes id="l3l3d">
<span id="l3l3d"><th id="l3l3d"><progress id="l3l3d"></progress></th></span>

<em id="l3l3d"><form id="l3l3d"><nobr id="l3l3d"></nobr></form></em>

    <noframes id="l3l3d"><form id="l3l3d"><span id="l3l3d"></span></form>
    <noframes id="l3l3d"><form id="l3l3d"></form>
    <span id="l3l3d"><th id="l3l3d"><th id="l3l3d"></th></th></span><address id="l3l3d"><listing id="l3l3d"></listing></address><em id="l3l3d"><span id="l3l3d"><th id="l3l3d"></th></span></em>
    <address id="l3l3d"></address><span id="l3l3d"></span>

    <form id="l3l3d"></form>

    top news:
    Name
    紫東幼兒園

    “聚合”“環抱”“共享”“互通”作為四大關鍵詞,最終,紫東幼兒園,成為了一座以“D”造型為載體的“半圍合城堡”。使建筑體塊與兒童形成一個互相交融穿梭的性質,靜靜的訴說著孩子們道不完的成長故事。

     

    Finally, Zidong kindergarten has become a semi enclosed castle with "d" shape as the carrier. Make the building block and children form a nature of mutual integration and shuttle, quietly telling the children's endless growth stories. 

     

     

    設計師將整個二樓都設計成了開放式的庭院,除了可以讓孩子們擁有整一層的活動空間外,設計團隊順勢而為,將孩子們的活動腳步從二樓延展至一樓的戶外活動空間,獨具匠心的自然景觀坡道就此誕生,孩子們在坡道上可以完全釋放天性,不管是腳步、攀爬,或者是使用玩樂設施,都有清風和陽光伴隨左右。 

     

    The designer has designed the whole second floor as an open courtyard. In addition to allowing children to have an entire floor of activity space, the design team follows the trend, extending children's activity steps from the second floor to the outdoor activity space on the first floor. The unique natural landscape ramp was born, and children can completely release their nature on the ramp, whether it's footsteps, climbing, or Those who use recreational facilities are accompanied by wind and sunshine. 

     

     

     

    沿著入口的,是弧線形的安全路徑,孩子沿著明亮流暢的中庭肆意奔跑,便進入了擁抱聚合的“核心”——中央庭院中。這是一個橢圓形的中庭空間,抬頭便能望見天空,呼吸自然空氣。庭院由環繞走廊相連,為半室外的空間,室內外的界限在此消隱,而“藏”在分隔墻之后,是孩子們的教室。它們被很好的包裹在了“城堡”的擁抱中,在自在的環境下學習成長。 

     

    Along the entrance, there is an arc-shaped safety path. The children run freely along the bright and smooth atrium, and then enter the "core" - the central courtyard. This is an oval atrium space. When you look up, you can see the sky and breathe the natural air. The courtyard is connected by the surrounding corridor, which is a semi outdoor space. The boundary between the indoor and outdoor is hidden here, and "hidden" behind the partition wall is the children's classroom. They are well wrapped in the embrace of "Castle", learning and growing in a free environment. 

      

     

    整個幼兒園,都被賦予了生命的力量,處處都是自然的呼吸。從入口、至中庭,和大廳天井,都種植了大樹。隨著氣候、季節和歲月的變化,大樹的面貌將會改變,但無論什么情況下,大樹都回向陽而生,茁壯成長,這正是園長的理念,也是設計師對孩子們的深情寄托。巧妙的天井設計中融入大樹,讓人流繁忙的大廳,擁有片刻的自然時光。

     

    The whole kindergarten is endowed with the power of life, and there is natural breath everywhere. From the entrance, to the atrium, and the patio, trees were planted. With the change of climate, seasons and years, the face of big trees will change. However, in any case, big trees will return to the sun and thrive, which is exactly the idea of the gardener and the designer's deep feelings for the children. The ingenious patio design integrates the big trees to make the busy hall have a moment of natural time.

     

     

    作品版權歸凱司幼兒園建筑設計所有,禁止匿名轉載;禁止商業使用;禁止個人使用。  

     

        

     

     

        

    Date
    2020-07-17 14:52:15
    Service hotline
    18629302721
    凱司幼兒園設計中心·中國
    ?Kids design 凱司 All rights reserved 陜ICP備17018563號-1 Design by 凱司  XML地圖
    国产欧美在线一区二区三区