<noframes id="l3l3d">
<span id="l3l3d"><th id="l3l3d"><progress id="l3l3d"></progress></th></span>

<em id="l3l3d"><form id="l3l3d"><nobr id="l3l3d"></nobr></form></em>

    <noframes id="l3l3d"><form id="l3l3d"><span id="l3l3d"></span></form>
    <noframes id="l3l3d"><form id="l3l3d"></form>
    <span id="l3l3d"><th id="l3l3d"><th id="l3l3d"></th></th></span><address id="l3l3d"><listing id="l3l3d"></listing></address><em id="l3l3d"><span id="l3l3d"><th id="l3l3d"></th></span></em>
    <address id="l3l3d"></address><span id="l3l3d"></span>

    <form id="l3l3d"></form>

    top news:
    Name
    西北大學幼兒園

    “公誠勤樸”校風養成,蓋與西北固有優良之民性風習相應。西北大學幼兒園長安校區位于西北大學長安校區家屬院內,周圍環繞著生活住宅和教育高校,屬于小區式幼兒園。本項目中,設計師創造出一個供幼兒探索發現的戶外場地和室內空間。 

     

    The cultivation of school spirit of "honesty, diligence and simplicity" corresponds to the inherent fine people's habits and customs in Northwest China. Chang'an Campus of Northwest University Kindergarten is located in the family home of Chang'an Campus of Northwest University. It is surrounded by residential buildings and educational universities. It belongs to community kindergarten. In this project, the designer creates an outdoor and indoor space for children to explore and discover.

     

     

    ▼  操場俯瞰圖  Overview of the playground

     

    讓童趣自由穿行 | Free passage of children's interests

     

    改造項目依照實際情況對原有建筑和戶外操場進行明確分割。一方面,平面布局更為緊湊,以滿足使用方對于室外活動的需求,另一方面使得方案盡可能地避免對原有布局做大的調整。綜合考量后,KIDS設計師從實地出發,合理布局,以達到戶外空間最大化。

     

    The renovation project clearly divides the original building and the outdoor playground according to the actual situation. On the one hand, the planar layout is more compact to meet the needs of the users for the number of classrooms, on the other hand, it makes the scheme as far as possible to avoid large adjustments to the original layout. After comprehensive consideration, KIDS designers start from the field, according to the situation of the playground, reasonable layout, in order to maximize the outdoor space.

     

    ▼  樹屋連廊棧道  Tree House Gallery

     

    愛我所愛  行我所行 | Love what I love and do what I do

     

    設置樹屋連廊棧道,起伏的草坪,柔軟躍動;面對神秘的樹屋和有趣的滑梯,幼兒紛紛邁起腳步,手腳并用的去體驗追逐的樂趣。木質材料的應用,旨在讓幼兒處于一種能夠隨時感受到自然溫暖舒適的懷抱中。

    Setting up tree houses and corridors, undulating lawns, soft and jumping; facing mysterious tree houses and interesting slides, children have taken steps, hands and feet to experience the fun of chasing. The application of wood materials aims to make children feel natural warmth and comfort at any time.

     

    ▼  沙水池滑梯的組合  Combination of Slides in Sand Pool

     

    三態一體  趣味橫生 | Trimodality interesting

     

    KDS通過沙池、水池和滑梯的銜接設計,目的是為了提高幼兒之間的互動,滑梯順流而下,發現自己的小伙伴在玩沙子,拉上小手,一起去捉迷藏的樂趣可想而知。設計師考慮到活動場地的集中性,為幼兒創造集中快樂的場所。

     The purpose of KDS is to improve the interaction between children by connecting sand pools, water pools and slides. The slides go downstream and find their little friends playing with sand, holding hands and playing hide-and-seek together. The designer considers the centralization of the activity venue, so as to achieve children's centralized creation of happy places.

     

    ▼  遠離玩耍區的操場跑道  The playground runway away from the playground

     

    針對改造前的幼兒活動場地布局不合理問題,KIDS設計師特意將跑道從環形改為直線型,這樣就方便了不同的班級幼兒在操場同時進行戶外活動?;烊霕淙~的光影,照射在大地,一切都充滿了生機活力,盡情地奔跑,自由的呼吸,是我們給予幼兒最好的禮物。

     

    In view of the unreasonable layout of the children's playground before the transformation, KIDS designer specially changed the runway from circular to linear, which facilitated the outdoor activities of children in different classes at the same time in the playground. Mixed with the shadows of leaves, shining on the earth, everything is full of vitality, running heartily, the joy of freedom, is the best gift we give to children.

     

    ▼  烘培室  Baking room

    粉色稚嫩  潔凈如初 | Pink is tender and clean as before

    烘培坊的設計改造理念源于—“甜甜圈”,色彩上采用柔軟粉色和潔凈白色,營造出干凈、溫馨的學習環境。幼兒置身其中,仿佛步入童話世界,去塑造自己小小的夢想。

    The design of bakery is based on the idea of "doughnut". Soft pink and clean white are used in color to create a clean and warm learning environment. Children in it, as if into the fairy tale world, to shape their own small dreams.

    ▼  多功能廳  Multifunction Room

     空間設計改造發揮到極致 | Spatial design and transformation to the utmost

    對于有限的空間設計,KIDS紀翠紅說:“當孩子們在舞臺上表演的時候,下一批孩子正在抓緊熱身。”合理有效的空間設計,不僅是需求方的要求,更是設計師對于空間布局的把握度。

    For the limited space design, KIDS Ji Cuihong said, "When the children are performing on the stage, the next group of children are warming up." Reasonable and effective space design is not only the demand side, but also the designer's grasp of space layout.

     

    凱司幼兒園設計 

     

    從設計靈魂出發,將設計融入生活,將設計融入教育!

     

    與幼兒園寓教于樂共同發展!

     

    更多設計資訊請關注西安凱司幼兒園設計中心! 


     

     

    作品版權歸凱司幼兒園建筑設計所有,禁止匿名轉載;禁止商業使用;禁止個人使用。

    Date
    2019-07-15 16:40:17
    Service hotline
    18629302721
    凱司幼兒園設計中心·中國
    ?Kids design 凱司 All rights reserved 陜ICP備17018563號-1 Design by 凱司  XML地圖
    国产欧美在线一区二区三区